Njoftim: Anulohet koncerti i karnevaleve

Këshilli organizativ i Karnevaleve, në konsultim me Gjyste Vulaj ka vëndosur që për shkak të rastit të dhimbshëm dhe humbjes së një jete të re në Malësi, të anuloj koncertin e Gjyste Vulaj që ishte i paraparë për ditën e marte më 25.2.2020.

Për të njejten arsye, në bashkpunim me grupin MARS, anulohet edhe pjesemarrja e këtij grupi muzikorë në ballo nën maska.

Programi i Karnevaleve vazhdon me Ballo nën maska sonte në ora 20h dhe mbyllet neser me defileun kryesore, që është i paraparë për të martën në ora 18h.