Në Tuz, koncert festiv me këngë e valle

Nën organizimin e SHKA “Koha”, nga Dinosha, më 03. 03. 2020, në QKI “Malësia”-Tuz, u mbajt koncert festiv me moton “Folklor dhe muzikë për qefin tonë”.

Salla e QKI “Malesia”, ishte e mbushur plot me adhurues të folklorit, ndër ta edhe përfaqësuesit e ambasadës së Shqipërisë në MZ, kryetari i Komunës dhe ai i Kuvendit të Tuzit, z. Nik Gjeloshaj dhe z. Fadil Kajoshaj, nënkryetari i komunës Ivan Ivanaj, kryetari i LDSH-së, Nikollë Camaj.

Të pranishmit, në emer të SHKA “Koha”, i përshendeti Fikret Lulanaj.

Ishte ky programi i përgatitur nga SHKA “Koha”, që përkoi edhe me njëvjetorin e fitores së madhe të Forumit Shqiptar në Malësi.

Albert Camaj