Më 8 mars në Tuz, Edicioni i Parë i Forumit të Gruas Shqiptare në Rajon

📢| Komuna e Tuzit në bashkëpunim me Unionin e Bashkive Shqiptare në Rajon, me datën 8 mars, organizon Edicionin e Parë të Forumit të Gruas Shqiptare në Rajon.

✅ Aktiviteti fillon në orën 09:00 në qendër të Tuzit, me hapjen e panairit të artizanateve me mbi 40 pjesëmarrës nga 8 komuna.

🔷 Në këtë manifestim do të marrin pjesë të gjitha SHKA-të nga Malësia dhe nga vendet fqinje,si dhe do të ketë program argëtues për fëmijë.

🎉 Aktiviteti zgjatë deri në orën 17.00 !

👉🏻Paneli i diskutimit fillon të njëjtën ditë, në orën 11:00 në sallën e Kuvendit të komunës së Tuzit.

Mirë se vini dhe urime 8 Marsin !

⚠️Vërejtje: Në rast të motit të keq, panairi dhe programi i paraparë muzikoro- argëtues do të realizohet në Kantinën e verës “13 Korriku” në Shipshanik.