Gjeloshaj kërkon të zvogëlohen masat e izolimit

Malesia.org: Pasi qe kemi hy ne javen e trete te izolimit total, dhe per faktin se ne 10 ditet e fundit jane vetem 4 raste te reja te konfirmuara me koronavirus (nese numrat jane te sakte), a do te ket ndonje ndryshim ne masat e izolimit per qyetaret e Komunes se Tuzit?

Kjo eshte pergjigja nga Kryetari i Komunes se Tuzit, Nik Gjeloshaj:

Sot ne konsulltim me kolegijum te komunes dhe koordinator te bashkesive lokale kemi kerkuar zyrtarisht qe nga java tjeter te zvoglohen masat e karantinit qe kemi per komunen tone.
Masat e vendosura dhe qytetarija e treguar e qytetarve te komunes se Tuzit, ka ndal rritjen e numrit te infektuarve por njekohsisht kemi edhe dy persona qe jane sherua nga virusi dhe jane leshaur nga spitali.
Besoj qe ne ditet ne vijim do te kemi takim me mjeket nga instituti publik te shendetsis dhe qe bashkarisht te siellim vendim per ndryshimin e masave egzistuese.
Shfrytezoj rastin te falenderoj qytetaret per qytetari te treguare, vullnetaret per pune humane dhe donatoret qe kan ndihmuar komunen.
Njekohsisht falenderoj edhe punonjsit e komunes dhe koordinatoret per bashkesi lokale qe kane qene 24 ore ne sherbim te komunes qe te menaxhohet situata” ka thene Gjeloshaj per malesia.org.