Agron Pllumaj “Maestro” publikon CD vokalo-instrumentale dhe DVD edukuese!

CD vokalo-instrumentale përmban përmenda balada, muzik etno folklorike, pjesë popullore të gërshetuar me ritme të ndryshme, valle, instrumentale, si dhe pjesë medituese të cepit veriore të Shqipërisë!

DVD edukuese pemrmbane për mbrenda dy gjëra. Njëra është mesimit bazike në Cifteli dhe e dyta mësimet bazike në Bilbil-fyell.

Kjo është CD dhe DVD e parë në të gjithë kombin Shqiptar e punuar në këtë stil.

CD dhe DVD mund ta gjeni në Amerik, gjegjësisht tek Kisha Our Lady of Shkodra në NY dhe tek Kisha St. Paul Catholic Church Michigan, me çmimin e 30 dollareve.

Kurse në Malesi e gjeni tek Libraria Libertas, çmimi 10 euro!

Se shpejti do filloje edhe shitja në Gjermani, Zvicerr, Austri, Itali, Kroaci, Kosove, Shqipëri etj..

I juaj Maestro!

Agron Pllumaj