Nënkryetari i BDI-së Izet Mexhiti përkrah bashkimin e partive shqipëtare në Mal të Zi:”Kur bëhemi bashkë tundim dhe male”

Nënkryetari i Bashkimit Demokratik për Integrim,njëherit dhe deputet i sapo zgjedhur në Parlamentin e Maqedonisë së Veriut,z.Izet Mexhiti ka përshëndetur dhe përkrahur partitë shqiptare si Forumin Shqiptarë (ASH-LDSH), Forca, UT dhe LP, në Mal të Zi për bashkimin e tyre dhe pjesmarjen në zgjedhje në një listë të përbashkët.

Bashkimi i shqiptarëve në të gjitha trojet ka deshmuar që bashkë mund të tundim dhe male,ka theksuar ndër të tjera z.Mexhiti,njëherit duke thirur dhe partitë shqiptare në Maqedoninë e Veriut për tu bashkuar dhe realizuar iden e Kryeministrit të parë Shqiptarë.