Mbrëmje letrare në Malësi

Sekretariati për vetëqeverisje lokale në kuadër të manifestimit ,,Vera në Malësi’’ më 29.07.2020 organizoj mbrëmjen letrare me shkrimtarët dhe poetët që jetojnë dhe veprojnë në Mal të Zi.
Mbrëmja letrare u organizua në ambientet e mrekullueshme natyrore te Kroni i Traboinit.
Në këtë mbrëmje morën pjesë shkrimtarët Kaltrina Hoti, Hajredin Kovaçi, Dimitrov Popoviq, Ali Gjeçbritaj, Anton Gojçaj, Mark Lucgjonaj, si dhe Robert Camaj; të cilët lexuan poezi dhe fragmente nga krijimtaria e tyre letrare. Nën moderimin e shkrimtarit, poetit dhe përkthyesit, Nikollë Berishaj, shoqëruar nga tingujt e violinës nga violinistja Dea Nicaj dhe pianistit Anton Lekoçaj.
Kjo mbrëmje përveç letërsisë dhe muzikës u shoqërua edhe me ekspozitën e pikturave të piktores dhe poetes Kaltrina Hoti, e cila në shenjë respekti dhe falënderimi Komunës së Tuzit i dhuroj një nga punimet e veta.
Kryetari i Komunës në shenjë respekti pjesëmarrësve të panelit u dorëzojë  mirënjohje, duke i falënderuar për punën dhe kontributin e tyre të palodhshëm  në kultivimin e letërsisë shqipe në Mal të Zi.
Për të pranishmit e kësaj mbrëmje u shërbye një koktej modest.
Për respektimin e rregullave të paraqitura nga Instituti i shëndetit publik mbi masat dhe rekomandimet për mbrojtje dhe parandalim nga virusi korona (COVID19), u përkujdes Policia komunale.
Komuna e Tuzit