Në Tuz, fillon aktiviteti “Zbulojmë talentë të rinj”

Sekretariati  i Vetëqeverisjes lokale i komunës së Tuzit, në kuadër të aktivitetit “Vera në Malësi”, organizon aktivitet tre ditor me temën  “Zbulojmë talentë të rinj”.

Ky aktivitet, po mbahet në qendër të Tuzit, dhe filloi me më të vegjëlit, të cilët përmes vizatimeve shfaqen idetë e veta.
Malesia.Org