Genc Prelvukaj publikon këngën kushtuar ushtarëve të rënë për çlirimin e Kosovës

Këngëtari, i njohur me origjinë nga Plavë-Gucia, Genc Prelvukaj, ka  publikuar këngën me titull “Bekim”, të cilës ia ka dedikuar Bekim Berishës dhe gjithë ushtarëve të rënë për çlirimin e Kosovës.

“Kjo kenge i dedikohet Bekim Berishes dhe te gjithe ushtareve te rene per clirimin e Kosoves.
Jam munduar te transmetoj emocionin me te madh por per vepren e tij fjalet jane te mangeta cdohere”, shkruan Prelvukaj.