Zyrtarët e Komunës Tuzit, ndalojnë intervenimet nëpër terr të “Cistoqa”-Podgoricë

Kamioni i “Çistoqes”-Podgorica, sonte nëpër terr kishte ardhur për të intervenuar “të privelegjuarit e vet”,  në Tuz, mirëpo kjo u hetua nga kreu i komunës dhe shefi i SHPK “Komunale”-Tuz, të cilët ndaluan këtë veprimtari të paligjshme dhe të pahijshme të Çistoqes së Podgoricës.
Siç u shpreh për portalin tonë drejtori i komunales, Nikollë Camaj, është interesant kjo tentativë e Çistoqës së Podgoricës, sot kur komunalja ka siguruar pajisjet për të pastruar qytetin.
Malesia.Org