Zenka: Nuk egziston mundēsia që të jemi pjesë e Qeverisë

Kryetari i Unionit Demokratik të Shqiptarëve dhe njëri ndër kiderët e koalicionit “Bashkë nji za”, Mehmed Zenka, deklaroi se nuk ekziston mundësia që partia  e tij të bëhet pjesë e Qeverisë së Malit të Zi.

“E fituam ftesën nga mandatari, por UDSH nuk e sheh veten në koalicion me partitë të cilët janë tërësisht të ndryshëm me ne, të cilët janë në kolizion të madh dhe të thellë me parimet dhe pikat tona programore. Njerëzit ndryshojnë sot për nesër. Unë jam ky që jam, e ato që dëshirojnë të kalojnë nga njëra anë në tjetrën, i uroj rrugë të mbarë”, deklaroi Zenka në deklaratë për gazetën “Pobjeda”.

Malesia.Org