Familja Dukaj në kushte të vështira jetese, kërkon ndihmë!

Familja Dukaj nga fshati Cemi i Trieshit gjendet në kushte të vështira për jetën.

Anëtarët e kësaj familje jetojnë në një shtëpi pa kushte dhe në rrezik të shembjes së çatisë. Ata janë të papunësuar, pa të ardhura materiale dhe nuk kanë si të përballojnë shpenzimet e nevojshme për riparimet e shtëpisë.

Të ndihmojmë këtë familje!

Shikoni video materialin: