Lehtësohen masat në Mal të Zi, ndryshohet orari i lëvizjes së qytetarëve

Mali i Zi ka lehtësuar masat për lëvizjen e qytetarëve, të cilat hyjnë në fuqi në mesnatë.

Lëvizja e qytetarëve u lejua deri në orën 22:00 të mbrëmjes deri në ora 5 të mengjesit, kurse dyqanet do të punojnë deri në orën 20. 00 të mbrëmjes, ndërsa objektet hotelerike (lokalet dhe restorantet) nga ora shtatë deri në ora 18.

Ndalohet komunikacioni ndërqytetor nga e premtja në ora 22 deri të hënën në ora pesë të mëngjesit, që do të thotë se u zbuten masat të cilat ishin në fuqi deri sot.

Malesia.Org