Ambasadori Kurtezi takohet me Zëvendeskryeministrin e MZ, Dritan Abazoviq

Ambasadori Kurtezi takohet me Zëvendeskryeministrin e MZ, Dritan Abazoviq.

Lexoni postimin e plotë:

Kënaqës takimi me bashkëkombasin Dritan Abazovic, Zv.KM i MZ. Urimet më të mira për sukses gjatë mandatit të tij në qeveri. Do punojmë për të intensifikuar marrëdhëniet midis të dy vendeve në dobi të progresit demokratik dhe përshpejtimit  të integrimit evropian.
Të angazhuar për të realizuar të drejtat e pakicës shqiptare, të cilat burojnë nga legjislacioni vendas dhe ndërkombëtar. I rëndësishëm përfaqësimi i drejtë në administratë, zhvillimi ekonomik në zonat ku ata banojnë dhe rritja e cilesisë së arsimit shqip.