Atmosferë festash në Tuz-Malësi, për herë të parë, hapet “Pazari i Dimrit”

Në prag të festave të fundvitit, nën organizimin e Sekretariatit për vetëqeverisje lokale të Komunës së Tuzit, për herë të parë, hapet ,,Pazari i dimrit në Malësi”.

Pazari do të mbahet në periudhën prej më 21 dhjetor 2020, deri më 08 janar 2021.

Në këtë Pazar, do të gjenden produkte të ndryshme nga ndërmarrësit dhe shoqëritë afariste nga treva e Komunës së Tuzit, të cilët merren me veprimtari të ndryshme të artizanatit, kafeneve, punëve artistike etj.

/Malesia.Org/