Reshat Arbana,Ilir Shaqiri dhe Nikollë Nikprelaj, sjellin këngën “LUMA PUSHKË LIRIE”

Në valën e shumë projekteve të estradës, këngëtarët e njohur të skenës shqiptare: Ilir Shaqiri dhe Nikollë Nikprelaj si dhe aktori i njohur Reshat Arbana, kanë mbledhur së fundmi forcat për të sjellë bashkë një projekt të ri muzikor.

Bëhet fjalë për këngën e re “LUMA PUSHKË LIRIE”.

Muzika dhe orkestrimi i kësaj kënge janë realizuar nga mjeshtri i muzikës, Edmond Zhulali dhe është publikuar nga Cinematik Albania.
Malesia.Org