Kërcënim shqiptarëve, “Do t’ju djeg të gjithëve…do t’ju presin kokat”

Një video kërcënuese ndaj shqiptarëve po qarkullon në rrjete sociale në të cilin thuhet “prerje kokash” dhe përdorët termi denigrues për shqiptarët, “siptari”.

“Milogorci, shiptari, do t’ju djeg të gjithëve. Sepse jeni i çmendur. Kuçasit do t’ju presin kokat. Nuk do të ketë koka”, dëgjohet në video regjistrim të postuar nga Natalija Nilevic nga Podgorica.

Rasti u raportua në Prokurorinë e Lartë të Shtetit, e cila e këtë veprimin e cilësoi “nxitje të urrejtjes dhe intolerancës fetare dhe kombëtare”.

/MALESIA.ORG/

https://twitter.com/podgoricanins/status/1350566793836961792?s=20