Gold AG dhe Nikollë Nikprelaj lansojnë këngën “Jem Ilira, jem Teuta”

Rep-artisti Gold AG dhe këngëtari i njohur Nikollë Nikprelaj, lansuan këngën e re, Jem Iliria, jem Teuta”.

Kënga vjen e vizualizuar edhe me videoklip.