“Në Malësi është atdheu im” – Kënga ma e re nga Gjekë Dushaj

Këngëtari nga Malësia, me banim në SHBA, Gjekë Dushaj, ka publikuar këngën e tij më të re “Në Malësi është atdheu im”.

Tekstin e këngës e ka shkruar Gjovalin Dushaj, ndersa për muzikën dhe orkestrimin është kujdesuar vetë Dushaj.
Malesia.Org