15 të vdekur dhe 537 raste të reja me COVID-19 në Mal të Zi, në Tuz shkon në 144 numri i të infektuarve

Në komunën e Tuzit gjatë 24 orëve të fundit janë regjistruar 6 raste të reja të infektimit me koronavirus, ndërkaq numri aktual i të infektuarve është 144 persona të konfirmuar.

Në Mal të Zi, gjatë 24 orëve të fundit nga virusi Covid-19, kanë vdekur 15 persona, kurse janë njoftuat edhe 537 raste të reja.

Malesia.Org