Nga e hëna në Tuz, fillon vaksinimi kundër COVID-19

📌Të nderuar qytetarë, ju informojmë që nga dita e hënë, datë 22.03.2021, do fillojë vaksinimi i qytetarëve të Komunës së Tuzit kundër (COVID-19).🦠

➡️Të gjithë të interesuarit për marrjen e vaksinës duhet paraprakisht të lajmërohen në numrin e telefonit 1717.↩️
📍Vaksinimi do të bëhet në shtëpinë e Shëndetit në Tuz, ku përparësi në vaksinim kanë të moshuarit dhe personat që do të lajmërohen të parët, në numrin e telefonit të paraqitur më sipër.

Komuna e Tuzit!