Kënga ma e re e Nikollë Nikprelaj-S’preket Shqipja tek Flamuri

Këngëtari i njohur nga Malësia, Nikollë Nikprelaj, ka publikuar projektin e tij më të ri muzikor.

S’preket shqipja tek Flamuri”, mban titullin kënga më e re e këngëtarit, e cila si përherë vjen me interpretim të shkëlqyer nga Nikolla.

Teksin e këngës e ka shkruar Ismet Sujak, ndërsa për muzikën dhe orkestrimin është përkujdesur Mjeshtri i Madh, Edmon Zhulali.

Malesia.Org

E