Shoqata Malësia e Madhe në Michigan zgjodhi Këshillin e ri drejtues

Shoqata Atdhetare ”Malësia e Madhe” në Michigan, të Dielën, më 21 Mars 2021, mbajti Kuvendin e rregullt në të cilin u votua Këshilli i ri drejtues, i përbërë nga 25 anëtarë.

Kuvendi u hap dhe u udhëheq nga kryesia e deritanishme, Ruzhdi Gjokaj kryetar, Marash Ulaj nënkryetar dhe Luigj Gjokaj sekretar.

Këshilli i ri drejtues ka caktuar mbledhjen e radhës të zhvillohet më 28 Mars, ku do të zgjedhin Kryetarin e ri të shoqatës.

Këshilli i ri drejtues i Shoqatës Atdhetare ”Malësia e Madhe” për dy vitet e ardhshme është si vijon:

(Renditja sipas votave te fituara)

1. Simon Sinishtaj
2. Robert Gj. Ivezaj
3. Jasmina Çunmulaj
4. Nikollë Gojcaj
5. Vilson Sinishtaj
6. Marash Ulaj
7. Arben Gjokaj
8. Valon Ivezaj
9. Agron Dedivanaj
10. Anton Gojcaj
11. Leon Gjonaj
12. Tomë Lulgjuraj
13. Marash Micakaj
14. Nua Dukaj
15. Lekë Leci Gjonaj
16. Robert Ivanaj
17. Gjergj Gojçaj
18. Gjergj Vulaj
19. Anton Vulaj
20. Kolë Dedivanaj
21. Nikollë Lucaj
22. Tomë Gjokaj
23. Tomë Micakaj
24. Nikollë Ivezaj
25. Martin Gojçaj