Kënga më e re e Gjekë Dushaj-Mitrovicë ty t’bëkoftë Zoti

Këngëtari nga Malësia, me banim në SHBA, Gjekë Dushaj, ka publikuar këngën e tij më të re “Mitrovicë ty t’bëkoftë Zoti”.

Tekstin e këngës e ka shkruar Gjovalin Dushaj, ndersa për muzikën dhe orkestrimin është kujdesuar vetë këngëtari Gjekë Dushaj.

Malesia.org