Gjeloshaj, Kajoshaj dhe Ivanaj, vizitë shtëpisë muze të Ded Gjon Lulit

Sot, kujtojmë 6 prillin e vitit 1911, Kryengritjen e Malësisë, të udhëhequr nga  Ded’ Gjon Luli.

Në mënyrë simbolike për të shënuar këtë ditë, kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, së bashku me kryetarin e Kuvendit, Fadil Kajoshaj si dhe nënkryetarin, Ivan Ivanaj, kanë vendosur lule te shtëpia muze e Ded’ Gjon Lulit në Bardhaj të Hotit.

Gjithashtu, në shenjë respekti shoqata ,,Ded Gjon Luli’’ përshëndeti të pranishmit me një pikë muzikore.

Komuna e Tuzit