Ambasadorja e Britanisë në Mal të Zi, Karen Maddocks, vizitoi komunën e Tuzit

Kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj priti sot në takim shkëlqesinë e saj, ambasadoren e Britanisë në Mal të Zi, Karen Maddocks.

📌Në takim, ndër të tjera u diskutua mbi investimet dhe projektet e reja zhvillimore të Komunës së Tuzit si dhe mbi problematikat e ndryshme me të cilat Komuna është përballur kohët e fundit.
Teksa përgëzojë Kryetarin Gjeloshaj për punën e bërë, ambasadorja Maddocks u shpreh e gatshme për bashkëpunim në të ardhmen.
➡️Të pranishëm në këtë takim ishin edhe kryetari i Kuvendit, Fadil Kajoshaj si dhe nënkryetarët, Haris Ramoviq dhe Ivan Ivanaj.
🔵Mbas takimit, ata vizituan Xhaminë e Nizamit si dhe Kishën e Shna Ndout në Tuz.

Komuna e Tuzit!