Nikollë Nikprelaj, publikon këngën e re “Gocja”

Këngëtari i mirënjohur nga Malësia, Nikollē Nikprelaj, publikoi këngën e tij më të re të titulluar “Gocja”

Premiera “Gocja”, është perpunuar dhe orkestruar nga vetë Nikolla.

Malesia.Org