21 vite punë të Malesia.org

Punën dhe misionin tonë për më shumë së dy dekada më së miri keni vlerësuar ju lexues dhe përkrahës të portalit tonë/tuaj, prandaj ne vetëm do të ju falënderojmë për besimin dhe përkrahjen. Po ashtu ju sigurojmë se portali Malesia.org edhe në të ardhmen do të vazhdoj të jetë një dritare e Malësisë dhe burim i informimit të vërtetë bashkë me ruajtjen e kulturës, gjuhës dhe traditës shqiptare në këtë rajon.

Urime 21 vjetorin me shpresën që së bashku do të festojmë edhe shumë përvjetorë tjerë.

Puna jonë vazhdon!