Në Tuz, mbahet festa e kungullit

Sot në parkun e Tuzit, nën organizimin e Organizatës Turistike të Tuzit, për të dytën herë me radhë u mbajt Festa e kungullit.
Në Festën e kungullit, ishin të ekspozuara ushqime të ndryshme.
Ndërsa, për fëmijët Ishte i përgatitur Këndi për lojëra dhe argëtime tjera të ndryshme.
Malesia.Org