Krivokapic: Nga nesër nuk jam më kryeministër. Çdo gjë e ka kurdisur Djukanovic

Zdravko Krivokapic ka thënë se e di që nga nesër nuk do të jetë më kryeministër.

Ai sqaroi se kjo qeveri, nuk mundi t’i mbijetojë sulmit nga brenda.

“E dija se këtë sulm do ta bënin ata që morën më së shumti nga kjo qeveri, që punuan më pak dhe bënë më shumë zhurmë”, tha Krivokapic.

Në këtë drejtim, ai u ka bërë thirrje qytetarëve që në zgjedhjet e ardhshme kur do të votojnë “t’i hapin sytë mirë”.

“Kujtoni kë keni zgjedhur dhe si do të zgjidhni në të ardhmen. Kurrë më mos zgjidhni ata që nuk do të përfaqësojnë interesat tuaja”, ka thënë tutje Krivokapic.

Ai shtoi se është e qartë se kjo tashmë ishte dakorduar që më herët nga vetë Djukanovic me aktorët që kanë propozuar rrëzimin e qeverisë, dhe u bëri thirrje njerëzve që për këtë të mos dalin nëpër rrugë.

Reagimi i tij vjen një ditë para se Kuvendi i Malit të Zi të votojë për një mocion mosbesimi ndaj qeverisë së tij.

Reagimi tij vjen edhe në ditën kur një seancë e jashtëzakonshme e Kuvendit të Malit të Zi, në rendin e ditës të së cilës ishte shkarkimi i zëvendëskryeministrit Dritan Abazoviq, është mbyllur pasi rendi i ditës nuk është miratuar.

Dhe propozimin për shkarkimin e Dritan Abazoviqit e kishte dorëzuar pikërisht kryeministri Zdravko Krivokapiq.