Shqiptarët dhe udhëkryqi politik në Malin e Zi

Intervistë e kryetarit të Këshillit Kombëtar të Shqiptarëve në Mal të Zi, Faik Nika, për Balkan Talk në Euronews Albania.

 

https://youtu.be/gyPuV1FoFn8