Karnevali “Koret 2022” – Dita e Fëmijëve

Karnevali “Koret 2022″, dita e dytë, ishte ajo si zakonisht dita më e bukur e karnavaleve pasi është dita e karnavaleve për të vegjlit.

Tuzi ishte përplot i mbushur me fëmijë të shoqëruar nga më të afërmit e tyre. Ata vërtet shëndriten Tuzin, falë buzëqeshjes së tyre që u vërejt qartazi në fytyrat e tyre.

Ndërkaq, për lojërat dhe punëtorit e ndryshme, si dhe për maskimin e fëmijëvë të pa maskuar u kujdesën animatorët e famullisë së Tuzit.

Malesia.Org