Karnevali “Koret 2022” Nata e Humorit

Sonte në Qënder të Tuzit, u mbajt manifestimi kulturorë, me mbrëmjen e Homorit.

Programi i humorit ishte i përgaditur mirë dhe mjaft interesant, ku të pranishmit i argëtoi aktori i njohur nga Tirana, Agron Llakaj dhe këngëtarja Eliza Markiq.

Fillimisht, programi vazhdoi me koncert muzikor, ku të pranishmit i argëtoi Eliza Markiq.

Pastaj aktori Agron Llakaj, permes batutave të tij, shfaqi një program të pasur humoristik.

Gjykuarë në bazë të duarktrokitjeve dhe disponimit të mirë, shikuesit e shumtë ishin të kënaqur me permbajtjen e këti programi kulturorë.

Malesia.Org