KB Deçiq fiton dhe kalon në Ligën e parë të MZ

Klubi i basketbollit Deçiq, nga sezoni i ri do të luaj në Ligën e parë të Malit të Zi.

KB Deçiq me fitoren kundër ekipit Pljevlja me rezultat 82:87 ka siguruar vëndin e parë në Ligën e dytë, me çka automatikisht kualifikohet në Ligën e parë në sezonin e ardhshëm.

KB Deçiq ka vetëm një vit nga formimi, andaj ky është një rezultat i jashtëzakonshëm. /MALESIA.ORG/