Vendosen lule te shtatorja e prijësit legjendar Dedë Gjon Lulit

Sot, te shtëpia muze – Ded’ Gjon Luli në Bardhaj të Hotit, kryetari i Komunës së Tuzit, Nik Gjeloshaj, së bashku me kryetarin e Kuvendit, Fadil Kajoshaj si dhe nënkryetarin, Ivan Ivanaj, stafin e komunës, në prani qytetarëve kujtuan 6 prillin e vitit 1911 – Kryengritjen e Malësisë.
Ata, vendosen lule te shtatorja e prijësi legjendar – Ded’ Gjon Luli, në shenjë nderimi dhe respekti për veprën e tij.