Në Tuz, do të mbahet Festivali “Lahuta, okarina, polifonia”

Organizuar nga Komuna e Tuzit, në bashkëpunim me Qendren për zhvillimin e kulturës tradicionale, “Shkabat” nga Prishtina, më 17 maj 2022, me fillim në ora 20, në QKI “Malësia”-Tuz, do të mbahet Edicionin lV, i Festivalit të Lahutës-“Lahuta, okarina, polifonia”.

Në Festival do të marrin pjesë studiues dhe interpretues të njohur të instrumenteve mijëravjeçare shqiptare nga Shqipëria, Kosova dhe Malësia.

Malesia.org