Ardian Mavriq zgjedhet kryetar i Kuvendit të Ulqinit

Sekretari i përgjithshëm i Forcës së Re Demokratike është zgjedhur sot në postin e Kryetarit të ri të Kuvendit të Ulqinit.
Për zgjedhjen e tijë kanë votuar 18 këshilltarë nga radhët e shumicës parlamentare, si dhe nga dy këshilltarë të opozitës.
Marviq falenderoi të gjithë kolegët për besimin e dhënë. Ai gjithashtu theksoi që Komunën dhe Kuvendin Komunal të Ulqinit e pret një punë e madhe.