Shoqata Atdhetare Malësia e Madhe Michigan, organizon darkën tradicionale “Së bashku ta ndihmojmë Malësinë”


LAJMERIM

Shoqata Atdhetare Malesia e Madhe Michigan lajmeron komunitetin tone shqipetare, donatoret, dashamiret dhe mbeshtetesit e shoqates sone se me daten 19 Qershor 2022 në ora 7 te mbramjes ne Qendren Kulturore pran kishës së “Shen Palit”ne Rochester Hills, do të organizojne darken Tradicionale me moton “SE BASHKU TA NDIHMOJM MALESIN”.

Qellimi I kesaj mbramje eshte grumbullimi I fondeve per nevoja te ndryshme ne Malesi.

Me ndihmen tuaj gjate 20 viteve te fundit kemi ndihmuar Malesine ne shume sfera te jetes. Kemi ndihmua familjet me te ardhura te uleta ekonomike,persona te semure dhe te pa afte per pune, studentet e dalluar qe nuke kane mundesi ekonomike per shkollim, si dhe kemi perkrahur aktivitetet e ndryshme kulturo-historike ne Malesi e me gjere.

Nevojat e Malesise kesaj here jane me akute se asniher me par si rezultat i efekteve post pandemise qe kane shkaktua veshtiresi te thedha ekonomike. kontributi juaj eshte shume i mirepritur.

Kjo darke do te shtrohet falas.

Pjesmarrja juaje e nderon dhe e ndihmone qellimin e kesaj mbramje, qe te gjithe se bashku te kontribojm dhe te rrisime fonde dhe ndihma per ata qe kane nevoje per ne.

Ne kete mbremje do tju argetojne gratis me muzike shqipetare artistat e komunitetit tone; Fran Lucaj, Kole e Hanë Nikprelaj dhe te tjere.

Per ata qe per arsye te ndryshme nuke mund te marrin pjes ne kete mbramje,kontributet e veta munde ti dergojn ne posten e shoqates, ose anetareve te kryesis se shoqates..

Adressa e shoqates eshte:
Malesia e Madhe 49920 van dyke Shelby Twp Mi 48317

Ose kontaktoni ne keta telefona:
kryetarin;
Nrekë Gjolaj 248-310-7442
arkataret;
Pashko Gjokaj: 586-530-0373
Gjergj Vulaj: 248-730-1441
Ju mirepresim ne ket aktivitet te Shoqates Malesia e Madhe-Michigen.
Me nderime,
Shoqata Malesia e Madhe- Michigan