Promovohet libri “Biografia dhe veprimtaria e Gjergj Hasanajt”. i autorit Prof.Dr Palokë Gjelosh Berisha

Tē enjten në mbrëmje, me 24 gusht, në skenen e QKI ‘Malësia’ në Tuz u mbajt promovimi i librit “Biografia dhe veprimtaria e Gjergj Hasanajt”. Autor i librit është prof. dr. Palokë Gjelosh Berisha, gjurmues dhe hulumtues tanimë i njohur në sferen e zhvillimit të shkollave dhe arsimit shqip në Mal të Zi.

Kjo është vepra e 15-të e tij me radhë nga kjo fushë. Për veprën në fjalë folen dr. primarius Gani Karamanaga, dr. Nail Draga , mr Marash Dukaj si dhe vet autori Palokë Gj Berisha.