Atmosferë festash në Tuz, hapet “N’pazar – Festa”

Për të tretin vit radhazi, hapet pazari i dimrit në qendër të Tuzit.

Hapja zyrtare u bë nga kryetari i Komunës, Nik Gjeloshaj.

Kësaj radhe i emëruar “N’pazar – Festa”, nën organizimin e Komunës së Tuzit, pazari do të jetë i hapur deri në javën e parë të janarit 2023.

Aty, si edhe vitet e kaluara do të jetë atmosferë festive, me performanca të ndryshme muzikore, argëtime për fëmi, ndërkaq do të ofrohen ushqime dhe pije.

/MALESIA.ORG/