Qendra Kulturore-Informative ‘’Malësia’’ në Tuz, organizon mbrëmje autoriale ‘’Një bisedë ndryshe‘’ me Akad. prof. dr. Anton Kolë Berishaj


Qendra Kulturore-Informative ‘’Malësia’’ në Tuz, organizon mbrëmje autoriale ‘’Një bisedë ndryshe‘’ me Akad. prof. dr. Anton Kolë Berishaj.

 

Mbrëmja mbahet në sallën e madhe, më 16 dhjetor 2022, në orën 19.
Kemi nderin dhe kënaqësinë t‘ju ftojmë të përcjellni këtë aktivitet të rëndësishëm me Akademikun e nderuar.
​​​​​​

Mirë se vini!

Shërbimi informativ
IP QKI ”MALËSIA” – TUZ