LDnëMZ i bashkohet Forumit Shqiptar për zgjedhjet e 5 marsit

Forumit shqiptar sot iu bashkua edhe subjekti i parë politikë shqiptar në Mal të Zi, LDnëMZ, i kryesuar nga kryetari i Deges Marash Dedvukaj.

Lajmin per këtë e bëri te ditur bartësi i Listës të Forumit Shqiptar, Nik Gjeloshaj.

“Me këtë ardhje edhe të LD ne MZ, Forumi Shqiptar po dëshmon se është i të gjithë shqiptarëve të cilët e duan Malësinë dhe përparimin e saj.
Forumi shqiptar po dëshmon se është i të gjithë atyre që e ndiejn vetën shqiptar dhe që lind nga populli si nga këtu ashtu edhe nga diaspora jonë”, deklaroi Gjeloshaj.

Malesia.org