Karnevali “Koret 2023” Ballo nën maskë

Karnevali “Koret 2023” për të 28 -vit me radhë po zhvillohen këto ditë në Malësi.

Të shtunën në mbrëmje, në restorantin Troja në Tuz, u zhvillua nata e parë e karnavaleve, “Ballo nën Maskë”.

Maska kishte të karaktereve të ndryshme dhe mjaft interesante.

Të pranishmit u argëtuan duke vallëzuar me muzikë nga Grupi Mars dhe dj Buqi.

Tri maskat më të bukura dhe maska speciale të cilat i përzgjodhi juria ishin:
1. Avatar
2. E mira dhe e keqja
3. Hyjnesha

Çmimi special: Motrat Lypse
Malesia.org