Karnevali “Koret 2023” Nata e Humorit

Sonte në Qënder të Tuzit, u mbajt manifestimi kulturorë, me mbrëmjen e Homorit.

Programi i humorit ishte i përgaditur mirë dhe mjaft interesant, ku të pranishmit i argëtoi aktori i njohur nga Ulqini, Bashkim Alaj dhe këngëtari i njohur Malësori.