Sehad Lulanaj emërohet UD drejtor i Gjimnazit “25 Maji” në Tuz

Sehad Lulanaj është emëruar për ushtrues detyre të drejtorit të Gjimnazit “25 Maji” në Tuz.

Lulanaj, me profesion është profesor i gjuhës shqipe dhe ka një një angazhim rreth 15 vjeçar si arsimitarë në gjimnazin e Tuzit.

Drejtor i deritanishëm ishte Lindon Gjelaj, i cili në këtë detyrë ishte nga korriku i vitit 2021.

/MALESIA.ORG/