Millojko Spajiq, mandatar për formimin e qeverisë së re në Mal të Zi

Kryetari i Lëvizjes Evropa Tani, Millojko Spajiq, mori të enjten mandatin për formimin e qeverisë së re të Malit të Zi, dy muaj e gjysme pas zgjedhjeve të parakajoshme Parlamentare.

Presidenti i Malit të Zi, Jakov Millatoviq, deklaroi se nga Spajiq pret përgjegjësi dhe përshtatshmëri në këtë proces. “Si president i Malit të Zi, besoj se na duhet një qeveri politike dhe reformuese”, deklaroi Milatoviq. Ai tha se pret që ky proces të jetë gjithëpërfshirës.

Millatovuq, vlerësoi se konsultimet që ka bërë me subjektet politike kanë kontribuar në maturi demokratike.

Malesia.org