Pamje skandaloze nga Gjimnazi i Tuzit

Janë publikuar pamje skandaloze të inçizuara në klasët e mësimit në Gjimnazin e Tuzit “25 Maji”.

Video inçizimet, që supozohet të kenë ndodhur në javët e fundit të vitit të kaluar shkollor, janë publikuar në rrjete sociale.

Në këto video shihen nxënës duke gjuajtur mjete të forta në drejtim të arsimtares, gjuajtja e karrigeve dhe shkatërrimi i pronës së shkollës.   

/MALESIA.ORG/