Java Evropiane e Sportit u mbyll sot me çiklizëm

Komuna e Tuzit në kuadër të Javës Evropiane të Sportit më 26, 27 dhe 29 shtator organizon aktivitete treditore për të gjithë nxënësit e shkollave të Komunës së Tuzit.
Dita e parë – Krosi i vjeshtës – pista në Shipshanik
➢ Dita e dytë – Turneu i futbollit – Vuksanlekaj
➢ Dita e tretë – Çiklizëm – Vitojë
Java Evropiane e Sportit u mbyll sot me çiklizëm.