Camaj: Partitë proserbe duke nënshkruar marrëveshjen e përbashkët e kanë njohur Kosovën

Deputeti i Forumit Shquptar, nga radhet e LDSH-së, në Parlamentin e Malit të Zi, Nikollë Camaj, deklaroi për MCM TV, se tashmë në Mal të Zi, do të ketë një qeveri të pakicës të mbështetur nga proserbët, që momentalisht nuk janë pjesë e saj.

Duke vijuar më tej me shpjegimin e tij, Camaj tha se partitë proserbe duke nënshkruar marrëveshjen e përbashkët e kanë njohur Kosovën si shtet.

Sipas Camaj, nënshkrimi i marrëveshjes dhe respektimi i saj më tej krijon një ambijent që Mali i Zi të vazhdojë rrugën drejt Evropës.

Malesia.org