Të enjten do të mbahet ekspozita e pikturave të Nikollë Nikprelaj

Të enjtën me 14 mars 2024, në QKI “Malesia”-Tuz, me fillim në ora 20, do të mbahet ekspozita personale e piktorit dhe këngëtarit të njohur nga Malësia, Nikollë Nikprelaj.

Malesia.org